Aan de slag voor Ypsilon?

Doe mee met Ypsilon Groningen!

Draagt u onze vereniging een warm hart toe, woont u in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe en wilt u mee werken in onze organisatie? U bent welkom.

Denk aan:

  • organiseren van lezingen
  • leiden van gespreksgroepen (Ronde Tafels)
  • onderhouden van de website
  • versterken van het team voor individuele gesprekken in ons Familiecentrum Psychose
  • verzorgen nieuwsbrief

Ypsilon is een landelijke organisatie met een bureau in den Haag waar betaalde krachten werken. Al het werk voor Ypsilon Groningen wordt gedaan door vrijwilligers. Het bureau in den Haag ondersteunt hen. Sommige mensen die meehelpen het aanbod van Ypsilon Groningen actueel te houden doen dat al jaren. Zij zorgen voor de rode draad en continuïteit in het aanbod van Ypsilon. Zij worden daarbij geholpen door een initiatiefgroep die mee denkt over het aanbod en in de uitvoering ondersteunend is. Daarnaast zijn er mensen die mee willen doen op basis van kortlopende klussen. Hoe u ook mee wilt werken, u bent welkom. Affiniteit met onze doelgroep staat voorop.

Er wacht u dankbaar en leuk werk als u met ons mee gaat doen. Als dit werk u aanspreekt stuur ons dan een berichtje via het contactformulier van deze website. We nodigen u dan uit voor een gesprek (dat voorlopig digitaal zal zijn). 

We werken ook graag samen met stagiairs van bijvoorbeeld (para)medische opleidingen, opleidingen op het gebied van sociale wetenschappen/ psychologie of opleidingen die zich richten op communicatie. We kunnen dan kijken of we een project kunnen formuleren dat bij ons en bij de opleiding past.

We horen het graag als u belangstelling heeft. Laat het ons weten via het contactformulier. Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.