juli en augustus, Infocentrum Psychose op afspraak

Infocentrum Psychose

Het Infocentrum Psychose is elke derde woensdag van de maand open van 13.30-15.30 uur, behalve in juli en augustus. Klik hier voor meer informatie hier over de mogelijkheden voor een gesprek in juli en augustus.

De eerstvolgende datum is 17 september.

U kunt langs komen voor een gesprek of voor informatie. In juni was het Infocentrum vanwege de Corona-crisis open op afspraak. We hopen in september u weer als vanouds zonder afspraak te kunnen verwelkomen. Zodra dat mogelijk is vermelden we ook deze website en voor Ypsilonleden in een nieuwsbrief.

Het Infocentrum is er voor:

  • familie/naasten van mensen met een kwetsbaarheid voor psychosen en belangstellenden.
  • iedereen die om andere reden bij voorbeeld vanuit studie of beroep informatie zoekt over psychose en/ of de vereniging Ypsilon.

Meer weten over het Infocentrum? Klik hier.