26 nov 2020, Ronde Tafel met Iris Sommer en Moni Germann

Op 26 november is er weer een Ronde Tafel met als gasten Iris Sommer en Moni Germann. Dit keer doen we het online. We kiezen hiervoor omdat we op onze vaste locatie aan de Hoge der A in Groningen vanwege het corona-virus het aantal deelnemers nog steeds beperkt moeten houden. Bij een online aanpak kunnen we veel meer mensen laten deelnemen.

Begin november informeren we u via de nieuwsbrief en via deze pagina over de online werkwijze en starten we de aanmelding.

De Ronde Tafel begint net als anders om 16.00 uur. Reserveer datum en tijdstip vast in uw agenda.

Het eerste half uur informeert  Moni Germann ons over de resultaten van het brein-darm onderzoek naar de effecten van pro-biotica bij mensen met psychosegevoeligheid of manisch depressiviteit. Daarna spreekt Iris Sommer over het onderwerp Schizofrenie als aandoening van het immuunsysteem.

Klik hier voor meer informatie.