12 mei 2021, Digitale Ronde Tafel : Crisis Thuis?

Deze digitale Ronde Tafel heeft als thema “Crisis thuis?”

Gasten zijn Jose van Voorthuizen en Barbara Grigo. José is familievertrouwenspersoon en heeft ons ruim een jaar geleden geïnformeerd over de toen nieuwe wet op de verplichte GGZ (WVGGZ). We spraken indertijd af om een jaar later weer bij elkaar te komen, nu om te horen hoe het loopt met die nieuwe wet. Omdat Bemoeizorg een belangrijke schakel is in het voorkomen van verplichte zorg hebben we ook Barbara Grigo uitgenodigd. Zij is een van de mensen die in Groningen Bemoeizorg als taak heeft en kan ons dus vanuit de praktijk vertellen hoe Bemoeizorg werkt.

We vragen de gasten niet om een inleiding te houden maar stellen vragen vanuit onze eigen ervaringen met een crisissituatie of omdat we beter willen begrijpen hoe te handelen als thuis een crisis ontstaat.

We gebruiken Zoom-meeting waarin we elkaar kunnen zien en rechtstreeks op elkaar kunnen reageren. Het aantal deelnemers is beperkt zodat we echt met elkaar in gesprek kunnen. U kunt meedoen als u familie/naaste bent van iemand met een ernstige psychiatrische aandoening. Voor meedoen moet u beschikken over een tablet, laptop of PC met microfoon en camera. Aanmelden is nodig. Wacht daar niet te lang mee want vol=vol. Na aanmelden krijgt u van ons een link/ url waarmee u kunt inloggen en een instructie hoe u dat kunt doen. Klik hier om u aan te melden

Wilt u nu vast meer informatie over het onderwerp Crisis Thuis? Klik dan hier.

 

210409 |