8 juli 2021, Alles wat je altijd aan je naaste wilde vragen maar nooit durfde

Een online bijeenkomst in de serie Kennissessies van Ypsilon: 8 juli van 19.30 – 21.00 uur

Kun je iemand echt vergeven dat hij je ‘heeft laten’ opnemen? Bemoei ik me te veel met je? Wil je weten hoe separeren voor me was? Welke bijwerking vind je het meest vervelend? Zou je het me vertellen als je je medicijnen niet inneemt?

Wat je vraag ook is. In deze kennissessie kun je ‘m stellen. Op een veilige manier: anoniem of open, aan een vreemde of aan een bekende. Misschien kom je er op ideeën om ook aan je eigen naaste vragen te stellen.

Cliënten en familieleden durven niet altijd in alle openheid vragen te stellen. En ze zijn allebei naaste! In deze Kennissessie kunnen deze vragen wel gesteld worden. En ook hulpverleners hebben die schroom.

Arnold Brabander van Anoiksis en Mieke Dorleijn van Ypsilon begeleiden, beantwoorden, interpreteren of verduidelijken de vragen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.