Financiële zelfredzaamheid? Deel uw ervaringen in onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen!

Onderzoek naar financiële zelfredzaamheid van mensen met psychotische kwetsbaarheid.

Onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen willen meer aandacht voor financiële zelfredzaamheid van mensen met psychotische kwetsbaarheid. Door middel van vertrouwelijke 1-op-1 interviews van een uur willen ze ook stilstaan bij de ervaringen van familieleden over dit onderwerp. De onderzoekers willen ook graag met u in gesprek als uw psychotische familielid nu geen problemen (meer) heeft met het beheren van zijn/haar financiën . Lees onderstaande flyer als u geïnteresseerd bent in deelname. U vindt daar meer informatie over het onderzoek en het adres waar u zich kunt aanmelden voor deelname.

 

Flyer_interviewstudie_ Familieleden