Familiecentrum Psychose, 15 dec, digitaal

(Digitaal) Familiecentrum Psychose

Het Familiecentrum Psychose is elke derde woensdag van de maand open van 13.30-15.30 uur.

U kunt langs komen voor een individueel gesprek of voor informatie.

Het Familiecentrum Psychose is op 15 dec weer open. We houden het Familiecentrum nog even digitaal. Wilt u een digitaal gesprek dan kunt u dat aanvragen via onze contactpagina . U krijgt dan van ons een link, met datum en tijdstip waarop u kunt inloggen plus een korte beschrijving hoe het inloggen werkt. U krijgt dan een gesprek met 2 van onze vrijwilligers.

Het Digitale Familiecentrum Psychose is een tijdelijke oplossing vanwege Corona. Zodra we weer in het Postmushuis terecht kunnen laten we u dat hier weten. Ypsilon leden en relaties krijgen hierover een nieuwsbrief toegestuurd.

Het Familiecentrum is er voor:

  • familie/naasten van mensen met een kwetsbaarheid voor psychosen en belangstellenden.
  • iedereen die om andere reden bij voorbeeld vanuit studie of beroep informatie zoekt over psychose en/ of de vereniging Ypsilon.

Meer weten over het Familiecentrum? Klik hier.