Familiecentrum Psychose, digitaal en op locatie, 18 mei 2022

(Digitaal) Familiecentrum Psychose

U vindt het Familiecentrum Psychose in het Postmushuis op het adres Hoge der A 26 in Groningen. U kunt daar elke derde woensdag van de maand langs komen voor een persoonlijk gesprek of informatie tussen 13.30 – 15.30 uur. Wilt u liever een digitaal gesprek dan kan dat ook. In beide gevallen is aanmelden vereist.

De eerstvolgende data voor het Familiecentrum is 18 mei.  20 april vervalt vanwege ziekte.  Wilt u niet wachten tot 18 mei bel dan het Luisterend Oor: 0643100208. Aanmelden voor het Familiecentrum van 18 mei kan  via onze contactpagina . U krijgt dan van ons per email bericht over het tijdstip waarop u langs kunt komen/ we een online gesprek met u kunnen hebben.  Voor een online gesprek  krijgt u een link waarmee u op de afgesproken datum/ tijdstip kunt inloggen plus een korte beschrijving hoe het inloggen werkt. U krijgt dan een gesprek met 2 van onze vrijwilligers.

Het Familiecentrum Psychose is er voor:

  • familie/naasten van mensen met een kwetsbaarheid voor psychosen en belangstellenden.
  • iedereen die om andere reden bij voorbeeld vanuit studie of beroep informatie zoekt over psychose en/ of de vereniging Ypsilon.

Meer weten over het Familiecentrum? Klik hier.