Familiecentrum Psychose volgende inloop komende woensdag 17 April (3e woensdag van de maand) – aanmelden

Uitnodiging voor lotgenoten contact Woensdag 17 April

U vindt het Familiecentrum Psychose in het Postmushuis op het adres Hoge der A 26 in Groningen. U kunt daar elke derde woensdag van de maand langs komen voor een persoonlijk gesprek of informatie tussen 13.30 – 15.30 uur. Wilt u liever een digitaal gesprek dan kan dat ook. In beide gevallen is aanmelden vereist.

De eerstvolgende data voor het Familiecentrum is 17 April, 15 mei en 19 juni  Aanmelden voor het Familiecentrum  graag   via onze contactpagina

Schikken die data u niet  bel dan ons Luisterend Oor 0643100208 of 0681904186 (mocht het luisterend-oor het niet doen). U krijgt dan van ons per email bericht over het tijdstip waarop u langs kunt komen/ we een online gesprek met u kunnen hebben.  Voor een online gesprek  krijgt u een link waarmee u op de afgesproken datum/ tijdstip kunt inloggen plus een korte beschrijving hoe het inloggen werkt. U krijgt dan een gesprek met 2 van onze vrijwilligers.

Het Familiecentrum Psychose is er voor:

  • familie/naasten van mensen met een kwetsbaarheid voor psychosen en belangstellenden.
  • iedereen die om andere reden bij voorbeeld vanuit studie of beroep informatie zoekt over psychose en/ of de vereniging Ypsilon.

 

Meer weten over het Familiecentrum? Klik hier. Familiecentrum Psychose