Activiteitenoverzicht 2020

Jaaroverzicht 2020

In onderstaande lijst vermelden we voor 2020 geplande activiteiten. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Bijeenkomsten van de werkgroepen staan niet in deze lijst. Het Infocentrum Psychose is in het Postmushuis, Hoge der A 26, in Groningen. Daar organiseren we ook de Ronde Tafels en workshops. Het Broodje Met en de lezingen vinden, tenzij anders vermeld, plaats in het Humanistisch Centrum, W.A.Scholtenstraat 2 in Groningen. Alle activiteiten worden aangekondigd via onze nieuwsbrief en via de website. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 5 keer per jaar.

Klik hier voor meer informatie over: Infocentrum Psychose, Ronde Tafels, Broodje Met…, Najaarslezing, Voorjaarslezing, Cursussen, Werkgroep crisis, Werkgroep Maatschappelijke Inclusie,

************

januari

15 januari, Infocentrum Psychose.

16 januari, Kan Fact beter? Bijeenkomst in Zuidlaren in samenwerking met Lentis. Klik hier voor meer info.

februari

6 februari, kan Fact beter? Bijeenkomst in Winschoten in samenwerking met Lentis. Klik hier voor meer info.

19 februari, Infocentrum Psychose.

27 februari. Ronde Tafel met Jettie Zijlstra (familievertrouwenspersoon) over de nieuwe wet verplichte GGZ (WVGGZ) die vanaf 1 januari in werking is.

maart

18 maart, Infocentrum Psychose. Gesloten vanwege Corona-maatregelen. 

april

15 april, Infocentrum Psychose.

16 april, Voorjaarslezing: Lisette van Doorne over bewindvoering, mentoraat en curatorschap. In samenwerking met Stichting Nieuw Nabuurschap. Deze lezing is verplaats naar juni vanwege de Corona-maatregelen.

mei

20 mei, Infocentrum Psychose.

juni

11 juni, Lisette van Doorne over bewindvoering, mentoraat en curatorschap. In samenwerking met Stichting Nieuw Nabuurschap. Ook deze keer gaat het niet door. Tot nader orde uitgesteld.

17 juni, Infocentrum Psychose.

 

juli/ augustus

Geen bijeenkomsten. Infocentrum gesloten. Leden van het Infoteam zijn op afspraak beschikbaar voor een gesprek. Aanvragen van een gesprek gaat via het contactformulier.

September

16 september, Infocentrum Psychose

Oktober

21 oktober, Infocentrum Psychose.

8 oktober, Najaarslezing over wat het Brein ons leert: Jenny Borkent over resultaten van het GUTS onderzoek en Iris Sommer over Schizofrenie als een aandoening van het immuunsysteem. In samenwerking met Ypsilon Friesland. Gaat niet door. Omgezet naar online lezing (webinar) op 26 november

November

18 november, Infocentrum Psychose gesloten vanwege Corona.

26 november, On-line lezingen (webinar) met  Iris Sommer en Monique Germann. Klik hier voor meer informatie.

December

16 december, InfocentrumPsychose gesloten vanwege Corona.