Contact

U kunt ons een vraag stellen of bericht sturen via onderstaand formulier.

Misschien wilt u in het vervolg onze nieuwsbrief ontvangen of wilt u meer informatie over een van onze activiteiten. Vraag het via onderstaand formulier.

Gebruik het contactformulier ook als u meer wilt weten over het werken als vrijwilliger bij Ypsilon Groningen. We informeren u daar graag over.

U kunt dit formulier ook gebruiken om u aan te melden voor een gesprek via ons Digitale Familiecentrum Psychose.  Dat kan van 2 mei tot en met 18 mei, voor een gesprek op 19 mei. Na aanmelding krijgt u van ons een link toegestuurd met een uitleg hoe het inloggen werkt. U krijgt een gesprek met 2 of 3 van onze vrijwilligers. Geef in het formulier duidelijk aan dat u zich aanmeldt voor een digitaal gesprek op 21 april.

Ook aanmelden voor de Digitale Ronde Tafel Crisis Thuis? van 12 mei kan hier.  Vul de verplichte velden in en zet bij het onderwerp: aanmelden Ronde Tafel 12 mei.

Uw aanhef (verplicht)

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door de website. Zie het Ypsilon Privacybeleid onderaan deze pagina.