Cursussen

Cursussen en workshops

Voor 2021 is nog geen cursus/ workshop gepland. 

********************************************************************************************************

Vorige cursussen:

  • Workshop Kom op Verhaal in 2019.In de workshop beschrijven deelnemers middels korte opdrachten betekenisvolle ervaringen en keerpunten uit hun leven. Het plezier in schrijven en het bekijken van heden, verleden en toekomst vanuit een nieuw perspectief staan centraal. Het hoofddoel van de workshop is bewustwording, empowerment en het benutten van krachtbronnen. De workshop is speciaal ontwikkeld voor naasten van mensen met een psychische aandoening.
  • Workshop Hoezo ziek? Verbindende Gespreksvaardigheden op zaterdag 17 november 2018. Gebrek aan ziekte-inzicht bemoeilijkt het contact met onze zieke familieleden. Ypsilon ontwikkelde met Jules Tielens een workshop waarin u leert in gesprek te blijven met een familielid dat kampt met gebrek aan ziekte-inzicht. De workshop wordt gegeven door ervaren familieleden die zijn getraind door Tielens.  De workshop wordt door het hele land gegeven. Misschien kunt u elders mee doen.
  • Cursus Individuele Gespreksvoering op zaterdag 13 januari 2017
    De cursus is bedoeld voor vrijwilligers van Ypsilon in Groningen, Friesland en Drenthe die als “luisterend oor” willen optreden. In de cursus leert u de basistechnieken van Individuele gespreksvoering. De cursus wordt gegeven door PGO support.