Handleiding inloggen bij Zoom

INSTRUCTIE voor DEELNAME aan YPSILON WEBINAR BESCHERMINGS-  EN TESTAMENTAIR BEWIND 

25 februari 2021 van 16.00 – 18.00 uur.

Hebt u geen uitnodiging ontvangen en wilt u toch meedoen? Vraag dan via onze contactpagina een link om u aan te melden. Die link staat dus niet in deze instructie

 Om mee te doen heeft u nodig: een telefoon, tablet, PC of Laptop met internetverbinding. Een iets groter scherm dan een telefoon is handiger om de presentaties te kunnen volgen. Als deelnemer hoeft u zelf geen webcam of microfoon te hebben. Controleer wel voor u inlogt of de luidspreker van het systeem waarmee u inlogt aan staat. Anders kunt u de sprekers niet horen.

Wat ziet u tijdens het webinar? U ziet de sprekers of de sheets die ze gebruiken. U komt tijdens de lezingen zelf niet in beeld en u ziet de andere deelnemers niet. U kunt als deelnemer wel vragen stellen aan de spreker. Dan kunt u ervoor kiezen om ook in beeld te komen. Het webinar begint met een uitleg hoe u dat kunt doen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 24 februari.

Het aantal deelnemers aan deze bijeenkomst is beperkt. Wacht daarom  niet te lang met aanmelden. Dat voorkomt teleurstelling.

 

HOE WERKT HET AANMELDEN? LEES EERST DE HELE INSTRUCTIE GOED DOOR:

Klik op de link die u van ons hebt gekregen.

U komt dan in het scherm “Webinar registratie”.

Vul uw naam, mailadres en organisatie in.

Klik op register.

U ziet nu het scherm “Register approved”.

Uw aanmelding is geslaagd.

Meer hoeft u op dit moment niet te doen. U ontvangt nog een bevestiging van uw aanmelding per email. Een week, een dag en een uur voor het begin van het webinar volgen nog reminders met daarin een link om binnen te komen in het webinar. De mail met bevestiging van aanmelding en de reminders zijn engelstalig. Wij hebben er waar dat mogelijk was een korte Nederlandse tekst aan toegevoegd.

Op dit moment is het webinar nog gesloten. U kunt nu al wel tot aan de “voordeur” komen. Wilt u vast kijken hoe dat werkt, klik dan op de lange link/url die na het aanmelden op uw scherm is verschenen en vervolgens op “Join from your browser”. Dan hoeft u de Zoom app niet te downloaden. Ziet u de tekst “Join from your browser” niet staan, scroll dan naar de onderkant van de pagina. Als u met een telefoon probeert in te loggen kan het zijn dat die optie er niet staat. Dan is de enige oplossing toch de app te downloaden. Downloaden van de app vereenvoudigt sowieso de inlog ook als u met andere apparaten werkt. Als u de Zoom app al heeft kunt u op “Launch meeting” klikken.