Infocentrum Psychose Groningen

Infocentrum Psychose 

U vindt het Infocentrum Psychose in het Postmushuis op het adres Hoge der A 26 in Groningen. U kunt langs komen voor een gesprek of informatie. We zijn elke derde woensdag van de maand open van 13.30 – 15.30 uur.

Het Infocentrum Psychose is in november en december gesloten vanwege het toenemend aantal Corona gevallen, ook  in onze provincie.

Het Infocentrum is er voor:
* Familie/naasten van iemand met een kwetsbaarheid voor psychose
* Iedereen die om andere reden b.v. vanuit opleiding of beroep informatie zoekt over psychose en of de vereniging Ypsilon.

Zoekt u informatie vanwege uw studie of beroep , stuur ons dan via het contactformulier uw vraag zodat we kunnen kijken of we een afspraak met u kunnen maken voor een bezoekje aan ons Infocentrum.

Op de openingstijden zijn 2 tot 4 ervaren Ypsilonners aanwezig. U kunt bij hen aan tafel aanschuiven of met een van hen apart een gesprek voeren. Dat kan een gesprek zijn over het omgaan met uw naaste, over zijn/haar behandeling, of over praktische zaken waar u tegen aan loopt. U bent ook welkom als u geen behoefte hebt aan een gesprek. U kunt dan ons voorlichtingsmateriaal bekijken , meenemen of kopen en u kunt materiaal lenen uit onze bibliotheek. Koffie en thee staan klaar.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van Ypsilon.

 

We geven ook voorlichting op locatie, bijvoorbeeld bij opleidingen of organisaties die zich bezighouden met zorg/ ondersteuning van mensen met een psychiatrische achtergrond.Wilt U hierover meer informatie, gebruik dan het contactformulier.

Het Infocentrum is gevestigd in het Postmushuis aan de Hoge der A 26 in Groningen. Daar houden we ook onze Ronde Tafels, thema-avonden, werkgroepoverleg en cursussen. De Hoge der A ligt in het centrum van de stad. Het pand is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er is beperkte parkeermogelijkheid. Parkeergarages zijn op ongeveer 7 minuten lopen afstand. Zie de situatieschets.