Opera Theater ANDERHOOFD

ANDERHOOFD

In de vorige uitgave van Ypsilon Nieuws stond een enthousiaste reactie op de voorstelling  ANDERHOOFD, een muziektheatervoorstelling gemaakt met professionele muzikanten en 14 amateurspelers die ervaring hebben met psychoses.

De voorstelling ging in oktober in première in De La Mar, Amsterdam. Een delegatie van Ypsilon Amsterdam was hierbij aanwezig. Daarna ging de voorstelling op tournee.

Woensdag 15 december is ANDERHOOFD te zien in het Posthuis Theater, Heerenveen.

Voorafgaand aan de voorstelling, organiseren we een workshop waarbij deelnemers worden meegenomen in de achtergronden en het maakproces van ANDERHOOFD. We volgen de dramaturgische lijn van de voorstelling en reflecteren samen met de deelnemers door verschillende opdrachten op hoe ze worden gezien en op wie ze in de kern zijn.  De workshop begint om 16:00 uur. Aansluitend is er een gezamenlijke maaltijd en wordt de voorstelling bezocht.

Gratis toegang

Met dank aan stichting Vrienden van Ypsilon, kunnen we een aantal vrijkaartjes beschikbaar stellen voor zowel de voorstelling als de workshop. Heeft u hier belangstelling voor? Stuur dan een e-mail naar anna-rivka@hetnet.nl

Zijn er geen vrijkaartjes meer en wilt u toch graag komen kijken?

Bestel uw kaartjes via

https://www.posthuistheater.nl/agenda/1683/Opera_Theater_Amsterdam/ANDERHOOFD

Nieuwsgierig geworden?  Link naar railer https://youtu.be/z6OoKLd3_nA

Vriendelijke groet,

Jolanda Seinen
tel: 06 431 427 60