Uitnodiging Ypsilon Utrecht

Beste lezer,

Op dinsdag 11 oktober verzorgen we weer een Ypsilon avond. Om praktische redenen toch nog weer een keer helemaal online. Vanaf november willen we weer de “hybride” vorm gebruiken waarbij u kunt kiezen voor deelname in de zaal of online vanuit uw eigen omgeving.

De online avond op 11 oktober belooft heel interessant te worden. Arts-onderzoeker Nini de Boer van UMC Utrecht gaat ons vertellen over haar promotie-onderzoek naar gewichtstoename bij gebruikers van antipsychotica. Ze zal ongetwijfeld ook bereid zijn om vragen te beantwoorden op haar vakgebied.

De avond is bedoeld voor naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

We gebruiken het video programma Zoom. U kunt meedoen met uw computer, smartphone of tablet. U beslist zelf of u uw camera uit- of aanzet.

Stuur mij even een mailtje (als antwoord op deze mail). Ik stuur u dan tijdig het “linkje” voor Zoom. We beginnen om 20.00 uur en we denken te stoppen rond 21.30.

Ik hoor graag van u.

Tot slot maak ik u even attent op onderstaande mail van UMC Utrecht over een hybride bijeenkomst in de avond van 19 oktober over “chaos in de GGZ”. De mail spreekt volgens mij voor zichzelf, maar als u vragen hebt dan adviseer ik u om contact met het UMC op te nemen via e.aarts1@uu.nl.

Met vriendelijke groet,

Tom Rusting

Afdelingsvoorzitter Ypsilon Utrecht