Voorjaarslezing

Voorjaarslezingen

Op 16 april 2020 houdt Lisette van Doorne een lezing over bewindvoering, mentoraat en curatorschap.

De lezing vindt plaats in het Postmushuis, Hoge der A 26, Groningen. Inloop vanaf 15.30 uur. De lezing begint om 16.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en loopt via deze website. In onze nieuwsbrief van maart vermelden we vanaf welke datum aanmelden mogelijk is.

We organiseren deze lezing in samenwerking met de Stichting Nieuw Nabuurschap.

Meer over de lezing:

Lisette van Doorne werkt bij de Stichting “Bewindvoering Nu voor later” en is actief als vrijwilliger bij Ypsilon. Zij vertelt over mogelijkheden die er zijn om de financiële administratie van uw partner, kind, broer of zus uit handen te geven. Daarbij gaat ze in op de mogelijkheden van bewindvoering, mentoraat en curatorschap. Vaak wordt alleen nagedacht over de vraag naar wie een erfenis gaat, maar niet hoe dan het beheer van de erfenis door derden geregeld kan worden. Daarom gaat zij ook in op de mogelijkheid van testamentaire bewindvoering, een voor velen nog onbekend fenomeen.

Na de lezing is er ruim tijd voor het stellen van vragen. Hebt u nu al vragen over het onderwerp van deze lezing? Dan kunt u die aan ons doorgeven via de contactpagina van deze website. Naar de contactpagina.