Voorjaarslezing

Voorjaarslezingen

De lezing door  Lisette van Doorne over (testamentaire) bewindvoering, mentoraat en curatorschap is vanwege het Corona-virus tot nader orde uitgesteld. Zodra we een nieuwe datum hebben vermelden we dat hier en in onze nieuwsbrief.

We organiseren deze lezing in samenwerking met de Stichting Nieuw Nabuurschap.

Meer over de lezing:

Lisette van Doorne werkt bij de Stichting “Bewindvoering Nu voor later” en is actief als vrijwilliger bij Ypsilon. Zij vertelt over mogelijkheden die er zijn om de financiële administratie van uw partner, kind, broer of zus uit handen te geven. Daarbij gaat ze in op de mogelijkheden van bewindvoering, mentoraat en curatorschap. Vaak wordt alleen nagedacht over de vraag naar wie een erfenis gaat, maar niet hoe dan het beheer van de erfenis door derden geregeld kan worden. Daarom gaat zij ook in op de mogelijkheid van testamentaire bewindvoering, een voor velen nog onbekend fenomeen.

Na de lezing is er ruim tijd voor het stellen van vragen. Hebt u nu al vragen over het onderwerp van deze lezing? Dan kunt u die aan ons doorgeven via de contactpagina van deze website. Naar de contactpagina.