Webinar PlusMinus

Bipolariteit vanuit energetisch perspectief
Wanneer: 23 februari van 19.00 tot 20.30 uur
Dit Webinar kun je volgen via deze link: https://us02web.zoom.us/j/88033294647

Binnen de reguliere GGZ gaat het veelal om pillen en praten. Het kan interessant zijn om op zoek te gaan naar complementaire therapieën om beter in balans te komen. Er is op dit gebied veel te ontdekken.

Energetische therapieën nemen onder de complementaire therapieën een bijzondere plaats in. Vanuit een aanvullend wereldbeeld, waarin een niet-materiële werkelijkheid een rol speelt, is bipolariteit inzichtelijk te maken. Aspecten als trauma en spiritualiteit spelen hierbij een rol, naast de klassieke inzichten rondom fysieke en sociale factoren. Niet alles is goud wat er blinkt: energetische therapieën kunnen ondersteunen bij herstel, meer balans brengen en helpen inzichten op te doen. Het kan echter bij verkeerd gebruik ook misgaan.

In dit Webinar kijken we naar de energetische visie op bipolariteit, de behandeling en tips om thuis toe te passen. Het Webinar wordt verzorgd door Merel de Waard. Zij heeft een praktijk voor natuurgeneeskunde in Utrecht en heeft veel kennis van psychosegevoeligheid.

Deelnemers aan het Webinar loggen vanuit hun eigen omgeving in. Deelnemers worden van harte aangemoedigd om tijdens het Webinar vragen te stellen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur plusminus.