Ypsilon Groningen

Lid worden van Ypsilon?

Ypsilon Groningen is er voor stad en provincie Groningen. Ypsilon is een vereniging waar u lid van kunt worden. Dat kan via de landelijke organisatie in den Haag. Als u lid bent van Ypsilon kunt u ook gebruik maken van voorzieningen die landelijk worden aangeboden, zoals de brochures die Ypsilon uitgeeft.

Klik hier als u meer wilt weten over wat het lidmaatschap van Ypsilon biedt, wat het kost (door een aantal verzekeringen -deels- vergoed) en hoe u zich als lid kunt aanmelden.

Veel activiteiten die Ypsilon Groningen organiseert zijn toegankelijk voor iedereen die familie/naaste is van iemand met een psychosegevoeligheid. Bij lezingen nodigen we vaak ook hulpverleners uit. Daarmee bieden we een platform voor ontmoeting en uitwisseling van ideeën tussen familie/naasten en hulpverleners.

Vrijwilliger worden? Doe mee met Ypsilon Groningen.

Draagt u onze vereniging een warm hart toe, woont u in een van de drie noordelijke provincies en wilt u mee werken in onze organisatie? U bent welkom.

Wij zoeken:

  • versterking van het team dat individuele gesprekken voert in ons Familiecentrum Psychose*
  • meer mensen die incidenteel inzetbaar zijn voor bijzondere activiteiten
  • een stagiair die in het kader van zijn/haar HBO opleiding een publiciteitsplan voor de afdeling kan maken.

*Ervaring met gespreksvoering en/of bereidheid tot het volgen van een training hierin is vereist

Ypsilon is een landelijke organisatie met een bureau in den Haag waar betaalde krachten werken. Al het werk voor Ypsilon Groningen wordt gedaan door vrijwilligers. Het bureau in den Haag ondersteunt hen.

Er wacht u dankbaar en leuk werk als u met ons mee gaat doen. Als dit werk u aanspreekt stuur ons dan een berichtje via het contactformulier van deze website. We nodigen u dan uit voor een gesprek (dat voorlopig digitaal zal zijn).