Ypsilon Groningen

Lid worden van Ypsilon?

Ypsilon Groningen is er voor stad en provincie Groningen. Ypsilon is een vereniging waar u lid van kunt worden. Dat kan via de landelijke organisatie in den Haag. Als u lid bent van Ypsilon kunt u ook gebruik maken van voorzieningen die landelijk worden aangeboden, zoals de online gespreksgroepen of brochures die Ypsilon uitgeeft. De nieuwste brochure heet: Help! Psychose in de familie. U vindt daarin veel informatie over psychoses. Klik hier als u meer wilt weten over wat het lidmaatschap van Ypsilon biedt, wat het kost en hoe u zich als lid kunt aanmelden.

Veel activiteiten die Ypsilon Groningen organiseert zijn toegankelijk voor iedereen die familie/naaste is van iemand met een psychosegevoeligheid. Bij lezingen nodigen we vaak ook hulpverleners uit. Daarmee bieden we een platform voor ontmoeting en uitwisseling van ideeën tussen familie/naasten en hulpverleners.

Vrijwilliger worden?

Al het werk voor Ypsilon Groningen wordt gedaan door vrijwilligers. Er is een driekoppig regio-bestuur. Draagt u onze vereniging een warm hart toe en wilt u als vrijwilliger mee helpen?

Dat kan op dit moment voor de volgende taken:

  • gespreksleider
  • taken op het gebied van publiciteit
  • inwerken bibliotheekboeken in digitaal bestand
  • bijdragen aan het actueel houden van de pagina Kennis op onze website
  • meehelpen aan de organisatie van onze activiteiten

We horen het graag als u belangstelling hebt.

Laat het ons weten via de pagina Contact. We kunnen altijd extra handen gebruiken.